Kurssiohje

Kurssiohje ilmoittautuneille

Keskeneräiset työt valmiiksi
5. ja 12.12.2020, 2 x la klo 9.30–17

Sastamalan Opisto
www.sastamalanopisto.fi

Jäikö jokin työ kesken eikä kotona tule tehtyä tai menikö jokin kiva kurssiaihe syksyltä ohitse? Tällä kurssilla voidaan kertailla ja paikkailla. Voit vinkata minulle etukäteen (esim. sähköpostilla tarja@kirjatar.fi) mitä olet tulossa tekemään ja saat tarvittaessa tarkempia ohjeita tarvittavista materiaaleista ja työvälineistä. Materiaaleja on myös mahdollista ostaa kurssilla.

Yleisohjeita ja koronaan liittyen:

HUOM! Tämänhetkisen koronatilanteen takia maskia tai visiiriä on käytettävä kaikissa Sastamalan Opiston opetustiloissa. Kurssille tietenkin tullaan vain terveenä ja oireettomana.

Kurssiaika molempina lauantaina 9.30-17.00. Puolilta päivin pidetään ruokatauko, ota eväät mukaan. Jääkaappi ja mikro on, kahvia ja teetä tarjolla.

Kurssipaikka on Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen (kätsäkoulu) päärakennuksessa, Sastamalankatu 2. Sisäänkäynti ja parkkipaikka sisäpihalla, kulku autolla Varikonkadun kautta. Sisään toimiston ovesta, sitten lyhyet portaat alakertaan ja oikealle. Jos ulko-ovi on lukossa kun tulet, soita ovikelloa.

Työvälineitä voi tosiaan kurssilla lainata, joskin suosittelen lämpimästi omien hankkimista. Kaikkia lainattavia ja yleisiä työvälineitä ei ehkä ole mahdollista desinfioida turvalliseksi huokoisten materiaalien takia. Voisi olla ihan hyvä idea käyttää tarvittaessa kertakäyttöhanskoja, ota itsellesi sopivia hanskoja mukaan. Käsienpesupaikka ja käsidesiä löytyy. Työpöytiä on harvennettu, jotta turvavälien pitäminen on mahdollista. Entinen kahvittelutilamme on tämän takia kurssilaisten työpöytinä, joten voi olla että kahvit juodaan kukin oman työpöytänsä ääressä.

Ilmoittautumismaksu on 30 euroa, josta tulee lasku kurssin jälkeen, ellei ole aktiivikorttia. Jos et pääse kurssille, peru kurssi sähköpostiin tulleen ilmoittautumisvahvistuksen linkin kautta tai ilmoita opiston toimistoon mahdollisimman pian, viimeistään kolme päivää ennen kurssia, paitsi tietysti viime hetken sairastumisissa. Voit laittaa viestiä myös minulle.

Tervetuloa kurssille!
t. Tarja
p. 040 5245 661
tarja@kirjatar.fi